Børneværelse med opbevaring

Hjemme hos os er det ingen selvfølge, hvordan vi hverken indretter eller udsmykker drengenes værelser! Faktisk bruger jeg enormt meget tid på at gennemtænke og ikke mindst overveje, hvor og hvordan tingene skal hænge sammen. Især de store og tunge møbler bruger jeg rigtig meget tid på at undersøge og overveje inden jeg køber dem hjem. De store møbler er vigtige for mig fordi jeg ændre og rykker så meget rundt på tingene og værelserne hele tiden – det gør jeg fordi jeg ELSKER at indrette nye og spændende værelser til drengene og fordi når de store elementer på et værelse er i top, så kan resten ændres ultra nemt til et andet udtryk eller tema.

Jeg har nok (det seriøst ikke løgn) siden Felix blev født for 6 år siden ledt med lys og lygte efter den HELT rigtige reol til både stort og småt opbevaring. Vi (drengene) har SÅ mange halv små legesager af figurer, brio toge, bolde, pistoler, biler osv. som drukner i de store legekurve på gulvet – drengene kigger simpelthen ikke i dem og jeg kan måske godt forstå det, da de virker fuldstændig uoverskuelige at gå i “krig” med, hvis man bare liiige leder efter den ENE batman firgur, man står og mangler. Jeg har derfor efter noget tid konkluderet at mindre/små kurve og kasser gør sig LANGT bedre for i hvert fald mine børn. Det er meget mere overskueligt for dem at tage en lille kasse/kurv ned og hurtigt lige scanne om det var noget man havde lyst til at lege med, eller om det man nu lige leder efter skulle være der.

Det ledte mig videre til at drengene skulle have en reol, hvor jeg kunne fylde en masse små fine kasser og kurve ind med deres legesager. MEN hvilken reol – en reol er vel en reol? Det vil jeg så bare lige sige; AT DET ER DET IKKE! Jeg har været rundt i RIGTIG mange butikker, kigget webshops og købt/testet flere forskellige, enten var den super pæn men ikke spor praktisk, eller os var den ultra praktisk men super grim. For mig er det enormt vigtigt at designet er tidsløst, moderne og kan passe til nærmest et hvert sted OG farve.

Jeg endte med (ja faktisk efter 6 år) at beslutte mig for det skulle være en Hübsch reol med 6 hylder i egetræ fra Boboonline https://boboonline.dk/shop/532-stigereoler/20568-huumlbsch-reol—egetrae-m-6-hylder/ den er så sindsygt flot og elegant i designet at jeg også sagtens ville kunne have den stående i stuen. Pladsen på hylderne er ret stor, så der kan stå store kasser med legetøj men der samtidig er lidt luft imellem så det ikke ser helt pakket ud. På hylderne i drengenes højde er der plads til leg og små rollespil med deres figurer og huse, cirkuser osv. Altså bruger vi den både som almindelig reol, til opbevaring men også som “legehylde/bord” til de sager der ikke skal/kan ligge i en kasse.

Det er første gang jeg har følt mig glad og TILFREDS helt ind til benet, ved et møbel på børneværelset og det er faktisk også dét møbel jeg overvejer skal 3-dobles så der står en på hvert et af værelserne. Jeg synes drengeværelser er svære på at søge inspiration på, men også samtidig at finde noget rigtig fedt til, som ikke er blåt eller klassisk hvidt, men denne her reol er bare SÅ meget til enhver stil, køn og kvaliteten er i top! Det er ikke en der står og vipper eller man er bange for de får væltet i vild leg, tvætimod!

Tilsidst vil jeg lige slå et slag for Boboonline https://boboonline.dk/?gclid=CjwKCAjw29vsBRAuEiwA9s-0B92AqG0mPGIGIA6lnX8gHl7T0_o5U-y4kF0Bp1TDr1DF53du9WWrARoCHIYQAvD_BwE og sige at deres kundeservice SERIØST slår alle andres! Jeg tror godt de kan skrive under på at reolen ikke bare lige flyttede ind hos mig over natten og turen var turbulent, men de var total servicemindet hele vejen igennem og meget professionelle i deres måde at håndtere det hele på! Det betyder enormt meget når man har været i en beslutningsprocess på SÅ lang tid.

Alt i alt er Hector’s værelse almost done og jeg ELSKER det rum! Det ligefør jeg elsker det aller mest i hele hytten fordi det simpelthen er blevet så mega fint, hyggeligt og gennemført på alle leder og kanter. De jordnære farver, funktionaliteten, pladsudnyttelsen og glæden ved det hver gang han lukker døren og vi ikke ser ham før et par timer efter.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen