á la carte til de mindste

Dette indlæg indeholder reklame!

Det evige baby-issue herhjemme har, med de 2 mindste i hvert fald, været at de har været VIRKELIG dårligere mad-spisere! Amning har bare fungeret til UG+ med alle 3 drenge, men så snart vi skulle overgå til grød og rigtig mad har en lavine af problemer startet.

Både Hector og Sixten har haft rigtig mange problemer med selv de mindste klumper og har slet ikke kunne finde ud af at spise/synke klumper uden at halvt kaste dem op igen fordi de simpelthen var ved at kløjs i alt. Et kæmpe problem som har fyldt rigtig meget i dagligdagen, da begge drengene jo egentlig først har kunne spise ordentlig i en al for sen alder. Måske er/har været for pyldrede, men lige præcis kvælnings/noget-sidder-fast-i-svældet senariet er bare både min mands og mit største mareridt. Vi har derfor taget det STILLE og rolig og købt os fattige i færdige smoothies, pulvergrød og MME, som de kunne komme igennem uden problemer.

Sixten er nu 19 måneder og visse ting er STADIG et problem for ham! Vi kan fx ikke servere hård frugt i små bidder, eller ris og pasta – herhjemme indgår netop ris og pasta en del i vores aftenmåltid, så jeg står trofast og blender maden til ham eller køber et glas færdig mad. Det irriterer mig grænseløst at lige præcis mad til mini altid har været så besværligt og noget vi skal/skulle tænke SÅ meget over DAGLIGT! Får han nu det næring han skal have (trods hans kæmpe størrelse), og udfordrer vi hans smagsoplevelser nok? – DET problem er endelig løst og så spørg man sig selv; HVORFOR kommer den først NU????

Jeg har været så mega heldig at få lov til at teste Kidsme Baby Food Maker gennem Momster Test; http://momstertest.dk hvilket har været den bedste test hidtil, da det virkelig har løst problemet omkring min evige dårlige samvittighed omkring Sixtens næring, smagsoplevelser og omgang omkring hjemmelavet mad. Samtidig har den gjort min hverdag langt nemmere når vi skal lave mad, for hvis vi alle skal have noget Sixten også kan spise, ryger det lige nemt og hurtigt i blenderen på min Food maker, og hvis vi fx skal have pizza eller andre ting han ikke er hel hardcore til endnu (og som jeg synes er ulækkert at blende haha), så er det SÅ nemt at tilberede det lækreste måltid i maskinen.

Lige så jeg husker det, så kan den altså købes lige her; https://www.cepelokids.dk/kidsme-baby-food-maker.html eller i BabySam, tjek den ud eller læs meget mere inde på hjemmesiden! Et lille tip kan også være at se en lille How-To video om den på YouTube, det startede jeg faktisk selv med og blev ret hurtigt forelsket.

JEG er personligt fuldstændig væltet bagover af dens DAMP-FUNKTION – YES, den kan nemlig dampe, det er SÅ lækkert og smart og når ris, fisk eller grøntsagerne er dampet, vender du bare lige det hele ned i skålen under, som er en blender og tilsætter lidt mælk, vand eller sovs og BUM, så er der serveret! Det bliver SERIØST ikke nemmere og indtil nu har Sixten bestemt heller ikke klaget! Det hele kan gå i opvaskeren, så oprydningen er heller ingen sag, det er vitterligt kun fantasien der sætter grænser og jeg må indrømme at det faktisk har hjulpet på at vi får tømt en del mere ud i det der enlige små grøntsager og kødklumper i køleren som jeg ellers var tilbøjelig til bare at smide ud.

Det næste som jeg allerede lidt har afsløret er jo dens blender, hold OP vi laver mange smoothies SELV nu! Både fordi det er nemt, men også fordi vi nu kan tage dem med på farten i de ULTRA smarte suge-poser (pouch packs https://www.cepelokids.dk/kidsme-food-pouch.html), dem kender Sixten jo allerede men nu er det altså mig der har lavet indholdet og der er ikke kommet noget som helst andet i end ren frugt og grønt.

Jeg håber ikke min begejstring har været at tage fejl af, for jeg kan ærligt sige at vi laver meget mere “babymad” og smoothies nu og jeg ville ønske maskinen havde været at finde i mine køkkenskabe dengang Hector også var lille.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen