Luksus-cyklist, Ja tak!

Pigen, der altid kører bil bare hun skal over til den lokale købmand (MIG), bruger faktisk også meget tid på en cykel, tro det eller ej. Jeg har ALTID cyklet til og fra skole i de unge dage og skulle jeg på arbejde eller til sport var det også bare op på jernhesten, men efter man blev 18 år og fik kørekort var det ligesom nemmere at tage bilen alle steder hen.

Dog cykler jeg faktisk stadig HVER dag og har gjort det i mange år, jeg er nemlig en spinningspige og jeg spinner hver evig eneste morgen i 30 minutter på min spinningscykel herhjemme og jeg ELSKER det! jeg KAN faktisk godt lide at cykle, vi cykler mange ture med drengene og jeg savner at kunne cykle på arbejde eller ned i træningscenteret – nu hvor sommeren står for døren hiver det ENDNU mere i mig at komme ud på den tohjulede.

Mit store problem er jo så at jeg indtil nu faktisk ikke har ejet en almindelig cykel i mange år. Alle de børn jeg har sat i verden skulle jo kunne transporteres så vi havde faktisk købt en ladcykel UDEN motor som jeg en gang imellem cykler rundt i – men det er bare IKKE en særlig fed komfort og når børnene ikke er med er det simpelthen for irriterende at cykle på sådan et monstrum! Jeg har derfor længe ønsket mig en ordentlig cykel som jeg kan bruge når jeg “bare lige” skal til købmanden, ned og træne eller over med den store til en legeaftale. Jeg kunne snildt smutte ud og købe mig en cykel til billige penge og komme afsted, men min erfaring siger mig også bare at hvis ens gear er iorden bruger man det meget mere OG med et smil på læben samtidig.

DERFOR, var der ingen tvivl om hvilket mærke jeg skulle have. Hele min familie inklusiv mig selv har altid købt Kildemoes https://www.kildemoes.dk, det er et mærke man ved hvad står for! Du får en kvalitetscykel der bare spiller. Dansk design med produktkvalitet ned til mindste detalje som fokuserer på at en cykel er mere end bare et transportmiddel. Jeg er vild med deres design, farver og fuldstændige gennemførthed ved deres cykler, hvorfor overskriften på dette blogindlæg faktisk ikke var så svært, for med Kildemoes BLIVER du simpelthen en luksus-cyklist. Jeg har derfor været i den lokale cykelshop og hente min nye bedste ven på 2 hjul, som jeg egentlig gerne vil vise frem og fortælle om i et indlæg for sig selv.

Dette her indlæg har jeg nemlig dedikeret til EL-CYKLERNE! Jeg må nemlig som selv erfaren cykelrytter indrømme at jeg siden el-cyklerne blev født har været hammer nysgerrig på dem. Jeg har været så priviligeret at få lov til at låne en el-cykel fra Kildemoes 4 uger og DET skal naturligvis udnyttes. Jeg har fået lov at låne deres City Urban 537-01 elcykel https://www.kildemoes.dk/product/elcykler-6/dame-21/city-urban-el-front-537-01/sku-YOK5375101/, som er en klassisk elcykel i et hammer flot og moderne design med et strejf af nostalgi. Denne her elcykel er HEL perfekt til dem som vægter komfort, design og æstetik højt. Cyklen er udstyret med frontmotor på 250W samt et 11 Ah batteri under bagagebæreren, som giver mulighed for korte såvel som lange cykelture. Via LCD-displayet styres de 5 hjælpeniveauer og funktionen “walk-assist”. Man har mulighed for løbende at justere hvor meget motorhjælp, man ønsker og med “walk-assist” får du mulighed for at få hjælp til at trække elcykel op ad stejle stigninger uden at træde i pedalerne eller fx op af cykelkælderen. Cykel er også udstyret med en fastmonteret fletkurv, lås, specialdesignet kædeskærm, bagagebærer, lygter og styrlås som giver mulighed for at fastlåse styret, når cyklen holder parkeret. På den måde undgår man at styret drejer rundt og vælter ved fx. en handlepose eller sportstaske på styret.

Jeg har ikke andet end ROS tilovers for denne lækre elcykel! Jeg synes VITTERLIGT det er som en drøm at drøne rundt på den og jeg ELSKER at kunne overhale alt og alle på cykelstien UDEN en svedperle påpanden (spøg til side). Den er NEM at håndtere, man sidder som en drøm på den og faktisk får man bare lyst til at køre mere når man først får prøvet den. En kæmpe anbefaling herfra både til Kildemoes, stilen, design og ELCYKLEN!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen