Ejendomsinvestor uden at røre en finger?

Investeringer … Puh, det lyder så voksent, hvis du spørg mig! Noget man skal vende og dreje, putte overvejelser, tid, kræfter og penge i OG så er det ærlig talt ikke noget jeg har skænket en tanke kunne komme på tale for MIG, som egentlig ikke aner et hak om hvordan det fungerer.

Jeg har altid tænkt at aktier og investeringer var for dem med MANGE penge, som virkelig havde forstand på hvordan det gøres, hvad man investerer i, hvor længe og hvad det ville give at afkast og udbytte. Men så faldt jeg faktisk over Brickshare https://brickshare.dk/hvor du faktisk kan blive ejendomsinvestor uden al besværet med køb af ejendom, udlejning og administration. Man kan endda komme igang for kun 10.000 kr. 

Brickshare har et team af professionelle mennesker, som står fuldstændig klar til at tage sig af alt det praktiske for dig, så du faktisk ikke skal røre en finger selv udover at lave selve investeringen på den gratis profil man opretter hos Brickshare. Grunden til man skal oprette en profil er at man ellers ikke har adgang til deres ejendomsfonde og de dertilhørende investeringsprojekter. Når profilen er oprettet er det ellers bare i gang med at kigge efter enten enkelte ejendomsfonde eller sammensætte flere som du vil sætte din investering i på siden.

Når du har valgt, hvilken fond dine penge skal investeres så det faktisk bare at læne sig tilbage og lade Brickshare og teamet bag tage sig af resten. Smart ikk? Som investor ejer du en andel af ejendomsfonden, hvor din andels pålydende værdi naturligvis er baseret på din investeringssum.

Hvad sker der så? Og hvornår får du egentlig noget ud af det? Man får faktisk sit udbytte udbetalt løbende fra Brickshare! Når selve ejendomsfonden har lagt din investering i en specifik ejendom (eller flere alt afhængig af dit valg), begynder du allerede der at få udbetalt dit udbytte løbende fra din andel, som er overskuddet fra driften af ejendommene. Som ekstra bonus kan man også se frem til en potentiel værdistigning fra fondens ejendomme, når du indløser din andel. Du kan nemlig indløse din andel på månedlig basis og dermed få udbetalt din investering.

Hvis man er en af de mere nysgerrige og ikke kan forblive på sofaen kan man altid logge ind på sin profil hos Brickshare og tjekke sin portefølje. På ens dashboard kan man bl.a. se en oversigt over alle ens transaktioner, ejendomsinvesteringer og man kan løbende tjekke en ejendomsfonds bogførte kurs, som måles ud fra fondens indre værdi. Kursen opdateres hver 14. Dag.

Jeg må indrømme at denne måde at investere i er OVERSKUELIG og noget alle kan finde ud af, det kræver tilligemed ikke en dyt fra én selv! Så går du med overvejelserne eller en lille investeringsmand i maven, så kig da forbi Brickshare og læs mere. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen