Grød, grød og atter grød

Sixten kan endnu ikke sige; MAM-MAM (nok fordi han kun er 7 måneder), meeeen jeg vil alligevel påstå at det er det samme, når man med STORE øjne kigger efter ALT mad og rækker ud efter alt, hvad vi andre putter i munden KONSTANT. Vi havde store mad-udfordringer med Hector dengang han gik fra bryst til mad, han kunne simpelthen ikke finde ud af det og kunne kløjs selv i en kop med vand. Altså har jeg nok også (grundet Hectors dårlige opstart) ventet med at give Sixten grød så længe jeg kunne – selvom jeg jo egentlig ikke har vidst om han var en god eller en dårlig spiser.

Han er lige blevet 7 måneder og vi har altså kun kørt lidt grød til middag – altså én gang dagligt. Jeg har haft så svært ved at finde noget drengen “kunne lide”. Kan man virkelig være kræsen når man er så lille? de 2 store slap brystet da de var 6 måneder og drak både MME og spise mad uden at være kræsne (dog med lidt kløjs-opstart hos Hector) men det lader til at Sixten faktisk sagtens kan spise, men hel klart selv har en mening om, HVAD han skal have i munden.

Jeg har indtil nu faktisk kun kunne få brystmælk og smoothies fra Semper i ham, jeg har naturligvis også selv smagt de smoothies og jeg kan da godt forstå at de er en succes. Sødere fåes det vidst ikke og det har vi naturligvis også en svaghed for herhjemme, MEN nu skulle det altså være løgn, min sløje ryg har brug for medicin før jeg kan komme på højkant igen (jeg har fået tilsnusket mig en prolaps, gigt og betændelse i mit bækken efter denne graviditet) og jeg må ikke tage det, før jeg er færdig med at amme. Jeg har efterhånden prøvet diverse mærker og smage, der er på markedet så nu måtte vi altså prøve noget NYT!

Vi har derfor fået en ordentlig bunke lækkerier hjem fra Christina Hansen som skiller sig ud fra de andre, der er på markedet. I hendes produkter er der nemlig langt MINDRE sukker, FLERE fiber og så er det økologisk. Da jeg jo desværre selv har en (MEGET) sød tand, og Sixten indtil nu kun har været glad for frugter og brystmælk er det faktisk endnu vigtigere for mig at han nu får noget uden alle de sødeste søde ting. Samtidig er det vigtigt for mig at det ligger en god bund hos ham, så vi kan trappe ned på amningen og det aller vigtigste: HAN KAN LIDE DET også konsistensen af det!

Billeder siger nogen gange mere end 1.000 ord og det tænker jeg faktisk også at det gør i det her tilfælde. Vi har nu prøvet Christinas Hyggegrød, Landgrød, Rødgrød og Frugtgrød og ærlig talt om det er alderen, nye smagsløg, de to tænder der er dukket op i undermunden eller mig der ikke har forsøgt nok med andre mærker og smage det ved jeg ikke. Men han ELSKER dem og han æder som har han ikke fået mad i 7 måneder.

Det skønne ved Christinas grød er også at jeg selv har kunne regulere fastheden og tykkelsen af grøden, for jeg må indrømme at vi har startet meget vandet ud så vi undgik de problemer vi startede op med, med Hector dengang. Sixten er heldigvis en god spiser og vi blander allerede ret havregrøds-agtig grød til ham nu. Han ved udemærket, hvad der er i poserne fra Christina og hans arme og ben går fuldstændig i selvsving så snart han ser dem, det er faktisk ret sødt.

Vi er endelig godt på vej, og nu er det kun MME han også gerne lige skal have lidt smag for så vi helt kan pakke brystet væk igen – og jeg GLÆDER mig.

Kunne i måske også have lyst til at teste skønne nyheder og lækkerier til bl.a. jeres små så besøg, da endelig lige Momstertest hvor i inden længe også kan læse min anmeldelse af Christinas skønne produkter.

2 kommentarer til “Grød, grød og atter grød”

  1. Min knægt er 13 måneder nu, og dermed på vej væk fra grød og mere over i rigtig mad, men jeg læste dit indlæg og kom til at tænke på om du har prøvet forskellige mærker MME? De smager nemlig ikke helt ens. De fleste laver færdigblandede brikker, så kan man prøve en før man køber en kæmpe dåse ☺ der er også nogle børn der kun vil drikke MME af kop, og ikke flaske. (Håber ikke jeg kommer til at lyde bedrevidende, der er bare mange flaskebørn i min omgangskreds, inklusiv mit eget, så i tilfælde af at du ikke vidste de her ting, kunne det være det kunne hjælpe).
    Vi kører almindelig mikrobølgeovns-havregrød derhjemme, med usødet æblemos rørt ud i ☺

    1. Tak Kemimor, alle kneb gælder når man bliver desperat over ens barn ikke vil tage flaske eller spise ordentlig mad. Men det er endelig lykkes mig ved øvelse øvelse øvelse.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Grød, grød og atter grød

Sixten kan endnu ikke sige; MAM-MAM (nok fordi han kun er 7 måneder), meeeen jeg vil alligevel påstå at det er det samme, når man med STORE øjne kigger efter ALT mad og rækker ud efter alt, hvad vi andre putter i munden KONSTANT. Vi havde store mad-udfordringer med Hector dengang han gik fra bryst til mad, han kunne simpelthen ikke finde ud af det og kunne kløjs selv i en kop med vand. Altså har jeg nok også (grundet Hectors dårlige opstart) ventet med at give Sixten grød så længe jeg kunne – selvom jeg jo egentlig ikke har vidst om han var en god eller en dårlig spiser.

Han er lige blevet 7 måneder og vi har altså kun kørt lidt grød til middag – altså én gang dagligt. Jeg har haft så svært ved at finde noget drengen “kunne lide”. Kan man virkelig være kræsen når man er så lille? de 2 store slap brystet da de var 6 måneder og drak både MME og spise mad uden at være kræsne (dog med lidt kløjs-opstart hos Hector) men det lader til at Sixten faktisk sagtens kan spise, men hel klart selv har en mening om, HVAD han skal have i munden.

Jeg har indtil nu faktisk kun kunne få brystmælk og smoothies fra Semper i ham, jeg har naturligvis også selv smagt de smoothies og jeg kan da godt forstå at de er en succes. Sødere fåes det vidst ikke og det har vi naturligvis også en svaghed for herhjemme, MEN nu skulle det altså være løgn, min sløje ryg har brug for medicin før jeg kan komme på højkant igen (jeg har fået tilsnusket mig en prolaps, gigt og betændelse i mit bækken efter denne graviditet) og jeg må ikke tage det, før jeg er færdig med at amme. Jeg har efterhånden prøvet diverse mærker og smage, der er på markedet så nu måtte vi altså prøve noget NYT!

Vi har derfor fået en ordentlig bunke lækkerier hjem fra Christina Hansen som skiller sig ud fra de andre, der er på markedet. I hendes produkter er der nemlig langt MINDRE sukker, FLERE fiber og så er det økologisk. Da jeg jo desværre selv har en (MEGET) sød tand, og Sixten indtil nu kun har været glad for frugter og brystmælk er det faktisk endnu vigtigere for mig at han nu får noget uden alle de sødeste søde ting. Samtidig er det vigtigt for mig at det ligger en god bund hos ham, så vi kan trappe ned på amningen og det aller vigtigste: HAN KAN LIDE DET også konsistensen af det!

Billeder siger nogen gange mere end 1.000 ord og det tænker jeg faktisk også at det gør i det her tilfælde. Vi har nu prøvet Christinas Hyggegrød, Landgrød, Rødgrød og Frugtgrød og ærlig talt om det er alderen, nye smagsløg, de to tænder der er dukket op i undermunden eller mig der ikke har forsøgt nok med andre mærker og smage det ved jeg ikke. Men han ELSKER dem og han æder som har han ikke fået mad i 7 måneder.

Det skønne ved Christinas grød er også at jeg selv har kunne regulere fastheden og tykkelsen af grøden, for jeg må indrømme at vi har startet meget vandet ud så vi undgik de problemer vi startede op med, med Hector dengang. Sixten er heldigvis en god spiser og vi blander allerede ret havregrøds-agtig grød til ham nu. Han ved udemærket, hvad der er i poserne fra Christina og hans arme og ben går fuldstændig i selvsving så snart han ser dem, det er faktisk ret sødt.

Vi er endelig godt på vej, og nu er det kun MME han også gerne lige skal have lidt smag for så vi helt kan pakke brystet væk igen – og jeg GLÆDER mig.

Kunne i måske også have lyst til at teste skønne nyheder og lækkerier til bl.a. jeres små så besøg, da endelig lige Momstertest hvor i inden længe også kan læse min anmeldelse af Christinas skønne produkter.

2 kommentarer til “Grød, grød og atter grød”

  1. Min knægt er 13 måneder nu, og dermed på vej væk fra grød og mere over i rigtig mad, men jeg læste dit indlæg og kom til at tænke på om du har prøvet forskellige mærker MME? De smager nemlig ikke helt ens. De fleste laver færdigblandede brikker, så kan man prøve en før man køber en kæmpe dåse ☺ der er også nogle børn der kun vil drikke MME af kop, og ikke flaske. (Håber ikke jeg kommer til at lyde bedrevidende, der er bare mange flaskebørn i min omgangskreds, inklusiv mit eget, så i tilfælde af at du ikke vidste de her ting, kunne det være det kunne hjælpe).
    Vi kører almindelig mikrobølgeovns-havregrød derhjemme, med usødet æblemos rørt ud i ☺

    1. Tak Kemimor, alle kneb gælder når man bliver desperat over ens barn ikke vil tage flaske eller spise ordentlig mad. Men det er endelig lykkes mig ved øvelse øvelse øvelse.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen