Hvem er jeg…

Hej derude,

Her er jeg, mit navn er Karina Bak jeg er 29 år og mor til 3 små drenge (Felix på 5, Hector på 3 og Sixten på 7 måneder). Når jeg ikke er på barsel arbejder jeg som indkøbsassistent i et AV firma og har gjort det i snart 8 år. I min fritid er jeg er en succer for Instagram og det univers, der følger med det, jeg bruger enormt meget tid på at tage billeder af alt mellem himmel og jord, men nok mest min bolig og mine børn. Jeg elsker at inspirere andre med de ting jeg selv sætter pris på, men sætter intet højere end min højt elskede rolle som mor til mine børn.

Jeg har længe gået med overvejelserne om at starte en lille blog op, så jeg kan dele endnu mere af mig selv, mine tanker og alle de ideer jeg har. SO here it is, jeg håber I vil tage godt imod mig og den, jeg glæder mig til at komme igang<3

2 kommentarer til “Hvem er jeg…”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvem er jeg…

Hej derude,

Her er jeg, mit navn er Karina Bak jeg er 29 år og mor til 3 små drenge (Felix på 5, Hector på 3 og Sixten på 7 måneder). Når jeg ikke er på barsel arbejder jeg som indkøbsassistent i et AV firma og har gjort det i snart 8 år. I min fritid er jeg er en succer for Instagram og det univers, der følger med det, jeg bruger enormt meget tid på at tage billeder af alt mellem himmel og jord, men nok mest min bolig og mine børn. Jeg elsker at inspirere andre med de ting jeg selv sætter pris på, men sætter intet højere end min højt elskede rolle som mor til mine børn.

Jeg har længe gået med overvejelserne om at starte en lille blog op, så jeg kan dele endnu mere af mig selv, mine tanker og alle de ideer jeg har. SO here it is, jeg håber I vil tage godt imod mig og den, jeg glæder mig til at komme igang<3

2 kommentarer til “Hvem er jeg…”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen